POSlogic Urenregistratie​

Projecten en gewerkte uren registreren gaat met POSlogic Urenregistratie zeer eenvoudig. In de Cloud werken is helemaal van deze tijd. Ondernemers vinden software in de cloud heel belangrijk vanwege de flexibiliteit. Werken met een Tablet, Laptop, PC, iMac of iPad, het kan allemaal.

Alles goed en duidelijk registreren in een handomdraai. Registreer elk gewerkt uur direct en compleet met omschrijving, uurtarief, extra kosten, project en voor welke debiteur. Kortom een zeer compleet product voor elke ondernemer.

POSlogic Urenregistratie is de juiste keuze om uren te registreren voor intern of extern gebruik. Mogelijkheid om een urenstaat direct naar een factuur te transporteren d.m.v. de facturatie module van POSlogic.

Uren registreren

POSlogic heeft een zeer eenvoudig programma voor urenregistratie op de markt gezet. Door POSlogic is uren registratie eenvoudig geworden en is zodoende goed inzetbaar in het MKB. Natuurlijk werkt POSlogic Urenregistratie als gratis te proberen software op een Mac (of iPad), maar ook op een PC (of Laptop) en natuurlijk op een tablet daar het makkelijk in de cloud werkt via een browser. Als software app te plaatsen op de werkbalk in Windows bijvoorbeeld via Microsoft Edge.

Cloud software

Omdat het urenregistratie programma in de cloud werkt is een urenregistratie lijst welke kan worden gemaakt een eenvoudig klusje geworden. Simpele urenregistratie welke platform onafhankelijk werkt en overal ter wereld toegankelijk is, maakt POSlogic urenregistratie mogelijk. Urenregistratie van POSlogic werkt op Apple en op PC net zo goed als op Linux. Het POSlogic urenregistratie programma is het simpelste urenregistratie software pakket dat in de cloud werkt. Probeer gratis.

Urenregistratie Software vergelijken:

Monicom Software

Urenregistratie

Non-Cloud

Voordelen

Nadelen

POSlogic Software

Urenregistratie

Cloud

Voordelen

Import uit Monicom Urenregistratie