ADS International dé Monicom Software specialist.
Voor software en helpdesk!

EXCLUSIEF BIJ ADS INTERNTIONAL

Monicom Software producten:
Na bestelling direct downloadbaar!

Sinds 1995 is ADS International dé Monicom Software Specialist

In 1995 was de DOS versie het begin van wat ADS International verkocht. In 1999 was het in opdracht van ADS International gemaakte programma ADBplus verkoop klaar. ADS International was vanaf 1999 het enige bedrijf dat Monicom Software producten in de markt aanbood, verkocht en ondersteunde. Alle vragen uit de markt voor uitbreiding en verbeteringen heeft ADS ontvangen van haar klanten en doorgegeven aan een programmeur om te maken.

Al meer dan 25 jaar verkoopt ADS International software en verzorgt de telefonische support op alle Monicom Software producten en is daardoor dé specialist op dit gebied.

ADS International verzorgt hulp door telefonisch contact, online support (overname van de computer op afstand) en on-site support (ter plaatse bij de klant zelf).

Bij overname van de computer (online support) helpt ADS International klanten die vragen hebben of problemen ondervinden. Dit geschiedt tegen uurtarief.

Indien gewenst kan ADS International ook ter plaatse bij het bedrijf zelf hulp en ondersteuning bieden maar ook uitleg geven over de Monicom Software producten. Dit heet on-site support en geschiedt tegen uurtarief. ADS International is dé Monicom Software specialist.

Sinds 2022 is ADS International de POSlogic Software Support Specialist

In Juli 2022 is ADS International gestart met het begeleiden van gebruikers voor het platform POSlogic. De opvolger van:

  • ADBplus
  • Urenregistratie
  • Kasboek
  • Crediteurenadministratie
  • Kassa


Ontwikkelingen voor het nieuwe POSlogic platform zijn gestart in 2019 omdat de software veel meer mogelijkheden moest krijgen dan er al waren in ADBplus. Om dat te realiseren was er veel voorwerk benodigd. Nu heeft deze ontwikkeling er voor gezorgd dat POSlogic.com inmiddels in gebruik is genomen door vele ondernemingen. Een Cloud oplossing voor de ondernemer die eenvoud maar ook koppelingen wil kunnen gebruiken. Artikelen beheren en direct ook op de website publiceren. Komt er een verkoop uit de website dan is de factuur ook al klaar in POSlogic en krijgt de klant deze per mail. Betaling via een QR-Code is standaard al opgenomen in de mogelijkheden (Mollie). Bij het gebruik van de Kassa met de Pin koppeling (CCV) is werken een genot.

Wij zijn blij dat klanten deze ontwikkeling kunnen waarderen en met POSlogic een goede basis hebben gevonden.