Logo-ADS-International

Monicom Software – Wat wij doen

ADS International dé Monicom Software specialist.
Voor software en helpdesk!

EXCLUSIEF BIJ ADS INTERNTIONAL

Monicom Software producten:
Na bestelling direct downloadbaar!

Sinds 1995 is ADS International dé Monicom Software Specialist

In 1995 was de DOS versie het begin van wat ADS International verkocht. In 1999 was het in opdracht van ADS International gemaakte programma ADBplus verkoop klaar. ADS International was vanaf 1999 het enige bedrijf dat Monicom Software producten in de markt aanbood, verkocht en ondersteunde. Alle vragen uit de markt voor uitbreiding en verbeteringen heeft ADS ontvangen van haar klanten en doorgegeven aan een programmeur om te maken.

Al meer dan 25 jaar verkoopt ADS International software en verzorgt de telefonische support op alle Monicom Software producten en is daardoor dé specialist op dit gebied.

ADS International verzorgt hulp door telefonisch contact, online support (overname van de computer op afstand) en on-site support (ter plaatse bij de klant zelf).

Bij overname van de computer (online support) helpt ADS International klanten die vragen hebben of problemen ondervinden. Dit geschiedt tegen uurtarief.

Indien gewenst kan ADS International ook ter plaatse bij het bedrijf zelf hulp en ondersteuning bieden maar ook uitleg geven over de Monicom Software producten. Dit heet on-site support en geschiedt tegen uurtarief. ADS International is dé Monicom Software specialist.